Hoe meer beleving, hoe succesvoller de fair

Peter Heemskerk, medewerker Communicatie RMU
18
April
2019
Standhouder aan het woord

Een van de eerste events die wij ieder jaar in de agenda zetten, is de Terdege Zomerfair. Vier dagen op een prachtig landgoed in Barneveld aanwezig zijn is al een reden op zich.

De afgelopen jaren hebben we dan ook echt geweldige beurzen gedraaid. Zonder uitzondering kunnen we zeggen dat iedere editie voor de RMU het meer dan waard was om er te staan.

De RMU is een christelijke vakorganisatie voor zowel ondernemers als werknemers. Wij staan onze leden bij met alle vragen rondom christen-zijn op het werk, geven advies en uitleg en coachen leden in hun loopbaan. Ontmoeting met bestaande en nieuwe leden is voor ons erg belangrijk. Daarom zijn beurzen kansen die we niet voorbij laten gaan.

Bij de RMU ben ik dagelijks bezig met ledenwerving en ledenbehoud. Waar onze achterban is, daar ben ik te vinden. Ik doe dit met veelplezier en enthousiasme. Iedere beurs is spannend: hoeveel bezoekers komen er en loopt mijn publiek hiertussen? Een event op een buitenlocatie brengt nog een bijzondere dimensie met zich mee; weersomstandigheden kunnen een grote invloed hebben op de beurs.

Ik wil graag een prachtige anekdote met jullie delen. Het is alweer twee of drie jaar geleden. Het was de laatste dag van de fair. Er was zware regen voorspeld. De bui kwam voor de volle honderd procent over ons heen. Verschillende dappere bezoekers die ondanks de weersvoorspellingen toch naar de beurs waren gekomen, schuilden bij ons onder het zeil van de kraam.

Mijn collega ging een gesprek aan met een van de bezoekers. Hij bleek nog geen lid te zijn van onze vereniging. Mijn collega had alle tijd om het dienstaanbod voor ondernemers toe te lichten. De bezoeker luisterde geduldig, in afwachting van het einde van de regenbui. Toen de bui over trok, was de RMU een lid rijker. Waar zo’n stortbui wel niet toe kan leiden…

Uiteraard nemen wij opnieuw deel aan de editie van 2019. Het indirecte en directe resultaat is zo fantastisch, dat dit voor ons geen vraag is. Het enige wat wij ons ieder jaar afvragen is: hoe kunnen wij de bezoekers overtuigen om bij ons langs te komen en hen een goede ervaring te geven? Dit kan zijn door ze iets in de stand te laten doen of iets weg te geven. Wij proberen altijd verbinding te maken met het thema van de fair. Dit event maak je met elkaar. Ik geloof dat hoe meer beleving je biedt, hoe succesvoller de beurs uiteindelijk is.

Ik ga er dit jaar weer voor. Ik hoop u ook te ontmoeten. Kom dit jaar bij ons langs op de Terdege Zomerfair en kom de verrassing ophalen die wij voor u klaar hebben liggen!

Andere artikelen

Standhouder aan het woord

DubbelGaaf

Bij DubbelGaaf.nl streven we ernaar om mensen kennis te laten maken met goede en duurzame IT. Of dat nu een laptop, computer of telefoon is, onze refurbished producten geven jou kwaliteit voor een fijne prijs. We kijken uit naar een paar mooie dagen op de zomerfair!

Standhouder aan het woord

Interclassic Music

Als standhouder van het eerste uur zijn we ook dit jaar weer aanwezig op de Terdege Zomerfair! Het is mooi om de klanten rechtstreeks aan te spreken en om te kijken wat de muzikale wensen zijn. Zo proberen we te luisteren naar wat de klant graag qua muziek beluistert.

Standhouder aan het woord

Minimoda is erbij!

Minimoda is een kinderkledingwinkel in het centrum van Veenendaal, met een uitgebreid assortiment voor baby’s, meisjes en jongens. Die plek verlaten we elk jaar voor een paar dagen om af te reizen naar het schitterende landgoed in Barneveld. En dat heeft een goede reden!

Standhouder aan het woord

Het mooiste busje en de lekkerste koffie voor jouw evenement!

Ook dit jaar staan wij, de Heeren van 17, weer met ons toffe volkswagenbusje op de Terdege Zomerfair.

Bekijk ook de foto's en video van vorig jaar!
Volg ons op social media

Terdege Zomerfair wordt georganiseerd door een geweldig team. Met elkaar staan zij in voor een goed georganiseerde, gezellige en succesvolle zomerfair.

Terdege Zomerfair, Postbus 613, 7300 AP Apeldoorn, Laan van Westenenk 12, Apeldoorn T (055) 5 390 490, info@terdegezomerfair.nl

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers