Interclassic Music

Peter Wildeman
9
January
2020
Standhouder aan het woord

Als standhouder van het eerste uur zijn we ook dit jaar weer aanwezig op de Terdege Zomerfair! Het is mooi om de klanten rechtstreeks aan te spreken en om te kijken wat de muzikale wensen zijn. Zo proberen we te luisteren naar wat de klant graag qua muziek beluistert.

Ons bedrijf is in de jaren ‘90 opgericht. Als muzikale motor en eigenaar ben ik verbonden aan dit bedrijf. We richten ons op de reformatorische achterban. We houden ons vooral bezig met het uitgeven van cd’s en bladmuziek. Tegenwoordig wordt de muziek ook online aangeboden, wij richten ons dan met name op Familystream.

We staan graag op de Terdege Zomerfair vanwege het feit dat we onze producten verkopen en concerten en evenementen promoten. Uiteraard laten we d.m.v. een zacht achtergrondmuziekje onze cd’s horen, en we staan u graag te woord!

Dit jaar bestaat Interclassic Music 25 jaar. Dat vieren we D.V. 14 november in de grote kerk van Dordrecht. Tijdens de Terdege Zomerfair kunnen mensen hier gratis kaarten voor krijgen. Ook zal Interclassic Music in de muziektent van zich laten horen!

Online zijn onze producten te verkrijgen via de webshop www.interclassicmusic.nl

Tot ziens op de Terdege Zomerfair!

Andere artikelen

Standhouder aan het woord

DubbelGaaf

Bij DubbelGaaf.nl streven we ernaar om mensen kennis te laten maken met goede en duurzame IT. Of dat nu een laptop, computer of telefoon is, onze refurbished producten geven jou kwaliteit voor een fijne prijs. We kijken uit naar een paar mooie dagen op de zomerfair!

Standhouder aan het woord

Minimoda is erbij!

Minimoda is een kinderkledingwinkel in het centrum van Veenendaal, met een uitgebreid assortiment voor baby’s, meisjes en jongens. Die plek verlaten we elk jaar voor een paar dagen om af te reizen naar het schitterende landgoed in Barneveld. En dat heeft een goede reden!

Standhouder aan het woord

Het mooiste busje en de lekkerste koffie voor jouw evenement!

Ook dit jaar staan wij, de Heeren van 17, weer met ons toffe volkswagenbusje op de Terdege Zomerfair.

Standhouder aan het woord

Energie genoeg voor een nieuwe Terdege Zomerfair!

Ook Gezinsenergie komt dit jaar weer graag naar de Terdege Zomerfair. Voor ons een mooie gelegenheid om op ongedwongen wijze onze klanten en potentiële zakelijke en particuliere klanten te ontmoeten!

Bekijk ook de foto's en video van vorig jaar!
Volg ons op social media

Terdege Zomerfair wordt georganiseerd door een geweldig team. Met elkaar staan zij in voor een goed georganiseerde, gezellige en succesvolle zomerfair.

Terdege Zomerfair, Postbus 613, 7300 AP Apeldoorn, Laan van Westenenk 12, Apeldoorn T (055) 5 390 490, info@terdegezomerfair.nl

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers