Home Keukens

Home Keukens
15
February
2019
Standhouder aan het woord

Ook dit jaar is de keukenspecialist die bij u thuis komt weer van de partij op de Terdege Zomerfair. Kent u ons nog niet? Kom in dat geval zeker eens langs bij onze stand. We vertellen u graag meer over onze unieke manier van werken.

HomeKeukens is de specialist in keukenadvies aan huis. Onze adviseurs rijden het hele land door om bij klanten thuis de situatie te bekijken. In de ruimte waar de nieuwe keuken komt, denken we samen na over de mogelijkheden. Wat is mooi en welke indeling is praktisch? Omdat onze adviseurs de ruimte zelf zien, kunnen ze maximaal adviseren over de mogelijkheden. De adviseur heeft ter plekke alles tot zijn beschikking. De kleurenstalen van fronten en blad, voorbeeldmateriaal en een uitgebreide collectie fotomateriaal om inspiratie op te doen.

Op de laptop worden alle wensen uitgetekend in 3D. Dit geeft een realistisch beeld van het eindresultaat. Als de indeling staat, wordt deze omgezet naar virtual reality. Deze innovatie kunt u op de fair ervaren in onze stand!

Op de Terdege zomerfair zullen we weer veel klanten ontmoeten. We vinden het altijd ontzettend leuk om te horen hoe de keuken bevalt en zijn stiekem wel een beetje trots dat we zoveel tevreden klanten hebben.
Daarnaast zullen we actief mensen benaderen om zo onze naamsbekendheid te vergroten. Bezoekers van de fair die op zoek zijn naar een nieuwe keuken laten we graag kennis maken met onze manier van werken. Mogelijk kunnen we zo iets voor elkaar betekenen.

Wij hebben er in ieder geval zin in en we hopen u graag te ontmoeten!

Andere artikelen

Standhouder aan het woord

Al onze jongeren doen mee

We hebben er zin in! Ook dit jaar hopen we weer bij de Terdege Zomerfair aanwezig te zijn, alleen de locatie is al reden genoeg om naar Barneveld te gaan. Als SGP-jongeren proberen we iedere keer weer aanwezig te zijn, we hebben er goede herinneringen aan!

Standhouder aan het woord

Hoe meer beleving, hoe succesvoller de fair

Een van de eerste events die wij ieder jaar in de agenda zetten, is de Terdege Zomerfair. Vier dagen op een prachtig landgoed in Barneveld aanwezig zijn is al een reden op zich.

Standhouder aan het woord

Laat de natuur voor u werken!

“Het wordt de eerste keer dat BioTECK zich mag presenteren tijdens de Terdege Zomerfair. Het ambachtelijke karakter van onze producten is doorgevoerd in het ontwerp van onze stand, die een oude antieke apothekerskast als middelpunt heeft."

Standhouder aan het woord

Stichting Stephanos

“Mijn naam is Harry Droppert, voorlichter en fondsenwerver bij Stichting Stéphanos. Verder doe ik ook alle PR zaken voor de stichting."

Volg ons op social media

Terdege wenst u een gezellige en succesvolle zomerfair!

Terdege Zomerfair wordt georganiseerd door de professionele afdeling Beleven & Ontmoeten. Samen met het team van Terdege staat zij in voor een goed georganiseerde, gezellige en succesvolle zomerfair.

RD Evenementen, Postbus 613, 7300 AP Apeldoorn, Laan van Westenenk 12, Apeldoorn T (055) 5 390 490, info@zomerfair.nl