Home Keukens

Home Keukens
15
February
2019
Standhouder aan het woord

Ook dit jaar is de keukenspecialist die bij u thuis komt weer van de partij op de Terdege Zomerfair. Kent u ons nog niet? Kom in dat geval zeker eens langs bij onze stand. We vertellen u graag meer over onze unieke manier van werken.

HomeKeukens is de specialist in keukenadvies aan huis. Onze adviseurs rijden het hele land door om bij klanten thuis de situatie te bekijken. In de ruimte waar de nieuwe keuken komt, denken we samen na over de mogelijkheden. Wat is mooi en welke indeling is praktisch? Omdat onze adviseurs de ruimte zelf zien, kunnen ze maximaal adviseren over de mogelijkheden. De adviseur heeft ter plekke alles tot zijn beschikking. De kleurenstalen van fronten en blad, voorbeeldmateriaal en een uitgebreide collectie fotomateriaal om inspiratie op te doen.

Op de laptop worden alle wensen uitgetekend in 3D. Dit geeft een realistisch beeld van het eindresultaat. Als de indeling staat, wordt deze omgezet naar virtual reality. Deze innovatie kunt u op de fair ervaren in onze stand!

Op de Terdege zomerfair zullen we weer veel klanten ontmoeten. We vinden het altijd ontzettend leuk om te horen hoe de keuken bevalt en zijn stiekem wel een beetje trots dat we zoveel tevreden klanten hebben.
Daarnaast zullen we actief mensen benaderen om zo onze naamsbekendheid te vergroten. Bezoekers van de fair die op zoek zijn naar een nieuwe keuken laten we graag kennis maken met onze manier van werken. Mogelijk kunnen we zo iets voor elkaar betekenen.

Wij hebben er in ieder geval zin in en we hopen u graag te ontmoeten!

Andere artikelen

Standhouder aan het woord

DubbelGaaf

Bij DubbelGaaf.nl streven we ernaar om mensen kennis te laten maken met goede en duurzame IT. Of dat nu een laptop, computer of telefoon is, onze refurbished producten geven jou kwaliteit voor een fijne prijs. We kijken uit naar een paar mooie dagen op de zomerfair!

Standhouder aan het woord

Interclassic Music

Als standhouder van het eerste uur zijn we ook dit jaar weer aanwezig op de Terdege Zomerfair! Het is mooi om de klanten rechtstreeks aan te spreken en om te kijken wat de muzikale wensen zijn. Zo proberen we te luisteren naar wat de klant graag qua muziek beluistert.

Standhouder aan het woord

Minimoda is erbij!

Minimoda is een kinderkledingwinkel in het centrum van Veenendaal, met een uitgebreid assortiment voor baby’s, meisjes en jongens. Die plek verlaten we elk jaar voor een paar dagen om af te reizen naar het schitterende landgoed in Barneveld. En dat heeft een goede reden!

Standhouder aan het woord

Het mooiste busje en de lekkerste koffie voor jouw evenement!

Ook dit jaar staan wij, de Heeren van 17, weer met ons toffe volkswagenbusje op de Terdege Zomerfair.

Bekijk ook de foto's en video van vorig jaar!
Volg ons op social media

Terdege Zomerfair wordt georganiseerd door een geweldig team. Met elkaar staan zij in voor een goed georganiseerde, gezellige en succesvolle zomerfair.

Terdege Zomerfair, Postbus 613, 7300 AP Apeldoorn, Laan van Westenenk 12, Apeldoorn T (055) 5 390 490, info@terdegezomerfair.nl

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers