Home Keukens

Home Keukens
15
February
2019
Standhouder aan het woord

Ook dit jaar is de keukenspecialist die bij u thuis komt weer van de partij op de Terdege Zomerfair. Kent u ons nog niet? Kom in dat geval zeker eens langs bij onze stand. We vertellen u graag meer over onze unieke manier van werken.

HomeKeukens is de specialist in keukenadvies aan huis. Onze adviseurs rijden het hele land door om bij klanten thuis de situatie te bekijken. In de ruimte waar de nieuwe keuken komt, denken we samen na over de mogelijkheden. Wat is mooi en welke indeling is praktisch? Omdat onze adviseurs de ruimte zelf zien, kunnen ze maximaal adviseren over de mogelijkheden. De adviseur heeft ter plekke alles tot zijn beschikking. De kleurenstalen van fronten en blad, voorbeeldmateriaal en een uitgebreide collectie fotomateriaal om inspiratie op te doen.

Op de laptop worden alle wensen uitgetekend in 3D. Dit geeft een realistisch beeld van het eindresultaat. Als de indeling staat, wordt deze omgezet naar virtual reality. Deze innovatie kunt u op de fair ervaren in onze stand!

Op de Terdege zomerfair zullen we weer veel klanten ontmoeten. We vinden het altijd ontzettend leuk om te horen hoe de keuken bevalt en zijn stiekem wel een beetje trots dat we zoveel tevreden klanten hebben.
Daarnaast zullen we actief mensen benaderen om zo onze naamsbekendheid te vergroten. Bezoekers van de fair die op zoek zijn naar een nieuwe keuken laten we graag kennis maken met onze manier van werken. Mogelijk kunnen we zo iets voor elkaar betekenen.

Wij hebben er in ieder geval zin in en we hopen u graag te ontmoeten!

Andere artikelen

Standhouder aan het woord

Het mooiste busje en de lekkerste koffie voor jouw evenement!

Ook dit jaar staan wij, de Heeren van 17, weer met ons toffe volkswagenbusje op de Terdege Zomerfair.

Standhouder aan het woord

Energie genoeg voor een nieuwe Terdege Zomerfair!

Ook Gezinsenergie komt dit jaar weer graag naar de Terdege Zomerfair. Voor ons een mooie gelegenheid om op ongedwongen wijze onze klanten en potentiële zakelijke en particuliere klanten te ontmoeten!

Standhouder aan het woord

Springlevend ambacht

Eens stond er een boom langs de kant van de weg. Jarenlang kon hij fijn groeien, en dat deed hij dan ook. De boom werd groter en dikker, maar toen besloot men om hem van zijn wortels te lichten. Weg boom, einde verhaal? Gelukkig niet.

Standhouder aan het woord

Cadeautjes van Anne

Nog maar kort na de officiële inschrijving van ‘Van Anne’ kwam de Terdege Zomerfair op onze agenda te staan. Een hele investering en een groot doel voor ons om naar toe te werken, maar hoe gaaf is het om onze producten aan de bezoekers van de Terdege Zomerfair aan te bieden.

Bekijk ook de foto's en video van vorig jaar!
Volg ons op social media

Terdege Zomerfair wordt georganiseerd door een geweldig team. Met elkaar staan zij in voor een goed georganiseerde, gezellige en succesvolle zomerfair.

Terdege Zomerfair, Postbus 613, 7300 AP Apeldoorn, Laan van Westenenk 12, Apeldoorn T (055) 5 390 490, info@zomerfair.nl