Energie genoeg voor een nieuwe Terdege Zomerfair!

Gijsbert Kamerman
16
July
2019
Standhouder aan het woord

Ook Gezinsenergie komt dit jaar weer graag naar de Terdege Zomerfair. Voor ons een mooie gelegenheid om op ongedwongen wijze onze klanten en potentiële zakelijke en particuliere klanten te ontmoeten!

Energie is een zeer actueel onderwerp dat iedereen bezighoudt. We moeten van het gas af, maar hoe? Moet ik zonnepanelen nemen, of moet ik wachten tot ze nog goedkoper worden? Vanaf januari dit jaar levert Gezinsenergie zelf gas en stroom. Maar ook investeren we veel in zonne-energie op daken van scholen, kerken en bedrijven. Duurzaamheid vinden we heel belangrijk. De Terdege Zomerfair is een prachtige gelegenheid om te vertellen wat wij op het gebied van duurzaamheid allemaal doen.

De Terdege Zomerfair is ook een welkome afwisseling voor onze medewerkers. Vaak spreken onze medewerkers met klanten via de telefoon of ze communiceren via de mail. Op de Zomerfair hebben ze de gelegenheid om klanten echt te ontmoeten. Zo is het weleens gebeurd dat een medewerkster op een beurs de stem van een klant herkende. Dat is wel bijzonder, want onze medewerkers spreken honderden mensen per week!

Wij kijken weer uit naar deze nieuwe editie.  We hopen op een beetje goed weer. Goed voor de bezoekers, onze medewerkers en voor de opbrengst van zonnepanelen!

Komt u gerust langs bij onze tent! Voor de kinderen hebben we een leuke verrassing (op = op😊)

Met energieke groet,
Gijsbert Kamerman

Andere artikelen

Standhouder aan het woord

Het mooiste busje en de lekkerste koffie voor jouw evenement!

Ook dit jaar staan wij, de Heeren van 17, weer met ons toffe volkswagenbusje op de Terdege Zomerfair.

Standhouder aan het woord

Springlevend ambacht

Eens stond er een boom langs de kant van de weg. Jarenlang kon hij fijn groeien, en dat deed hij dan ook. De boom werd groter en dikker, maar toen besloot men om hem van zijn wortels te lichten. Weg boom, einde verhaal? Gelukkig niet. Welkom bij Houtatelier Le Poole! Hier gaat het verhaal verder, als het hout bewerkt wordt en er een bestemming aan gegeven wordt.

Standhouder aan het woord

Cadeautjes van Anne

Nog maar kort na de officiële inschrijving van ‘Van Anne’ kwam de Terdege Zomerfair op onze agenda te staan. Een hele investering en een groot doel voor ons om naar toe te werken, maar hoe gaaf is het om onze producten aan de bezoekers van de Terdege Zomerfair aan te bieden.

Standhouder aan het woord

Al onze jongeren doen mee

We hebben er zin in! Ook dit jaar hopen we weer bij de Terdege Zomerfair aanwezig te zijn, alleen de locatie is al reden genoeg om naar Barneveld te gaan. Als SGP-jongeren proberen we iedere keer weer aanwezig te zijn, we hebben er goede herinneringen aan!

Leuk dat jer was. Tot volgend jaar!
Volg ons op social media

Terdege Zomerfair wordt georganiseerd door de professionele afdeling Beleven & Ontmoeten. Samen met het team van Terdege staat zij in voor een goed georganiseerde, gezellige en succesvolle zomerfair.

RD Evenementen, Postbus 613, 7300 AP Apeldoorn, Laan van Westenenk 12, Apeldoorn T (055) 5 390 490, info@zomerfair.nl