Energie genoeg voor een nieuwe Terdege Zomerfair!

Gijsbert Kamerman
16
July
2019
Standhouder aan het woord

Ook Gezinsenergie komt dit jaar weer graag naar de Terdege Zomerfair. Voor ons een mooie gelegenheid om op ongedwongen wijze onze klanten en potentiële zakelijke en particuliere klanten te ontmoeten!

Energie is een zeer actueel onderwerp dat iedereen bezighoudt. We moeten van het gas af, maar hoe? Moet ik zonnepanelen nemen, of moet ik wachten tot ze nog goedkoper worden? Vanaf januari dit jaar levert Gezinsenergie zelf gas en stroom. Maar ook investeren we veel in zonne-energie op daken van scholen, kerken en bedrijven. Duurzaamheid vinden we heel belangrijk. De Terdege Zomerfair is een prachtige gelegenheid om te vertellen wat wij op het gebied van duurzaamheid allemaal doen.

De Terdege Zomerfair is ook een welkome afwisseling voor onze medewerkers. Vaak spreken onze medewerkers met klanten via de telefoon of ze communiceren via de mail. Op de Zomerfair hebben ze de gelegenheid om klanten echt te ontmoeten. Zo is het weleens gebeurd dat een medewerkster op een beurs de stem van een klant herkende. Dat is wel bijzonder, want onze medewerkers spreken honderden mensen per week!

Wij kijken weer uit naar deze nieuwe editie.  We hopen op een beetje goed weer. Goed voor de bezoekers, onze medewerkers en voor de opbrengst van zonnepanelen!

Komt u gerust langs bij onze tent! Voor de kinderen hebben we een leuke verrassing (op = op😊)

Met energieke groet,
Gijsbert Kamerman

Andere artikelen

Standhouder aan het woord

DubbelGaaf

Bij DubbelGaaf.nl streven we ernaar om mensen kennis te laten maken met goede en duurzame IT. Of dat nu een laptop, computer of telefoon is, onze refurbished producten geven jou kwaliteit voor een fijne prijs. We kijken uit naar een paar mooie dagen op de zomerfair!

Standhouder aan het woord

Interclassic Music

Als standhouder van het eerste uur zijn we ook dit jaar weer aanwezig op de Terdege Zomerfair! Het is mooi om de klanten rechtstreeks aan te spreken en om te kijken wat de muzikale wensen zijn. Zo proberen we te luisteren naar wat de klant graag qua muziek beluistert.

Standhouder aan het woord

Minimoda is erbij!

Minimoda is een kinderkledingwinkel in het centrum van Veenendaal, met een uitgebreid assortiment voor baby’s, meisjes en jongens. Die plek verlaten we elk jaar voor een paar dagen om af te reizen naar het schitterende landgoed in Barneveld. En dat heeft een goede reden!

Standhouder aan het woord

Het mooiste busje en de lekkerste koffie voor jouw evenement!

Ook dit jaar staan wij, de Heeren van 17, weer met ons toffe volkswagenbusje op de Terdege Zomerfair.

Bekijk ook de foto's en video van vorig jaar!
Volg ons op social media

Terdege Zomerfair wordt georganiseerd door een geweldig team. Met elkaar staan zij in voor een goed georganiseerde, gezellige en succesvolle zomerfair.

Terdege Zomerfair, Postbus 613, 7300 AP Apeldoorn, Laan van Westenenk 12, Apeldoorn T (055) 5 390 490, info@terdegezomerfair.nl

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers