DubbelGaaf

Frans de Jong
20
February
2020
Standhouder aan het woord

Bij DubbelGaaf.nl streven we ernaar om mensen kennis te laten maken met goede en duurzame IT. Of dat nu een laptop, computer of telefoon is, onze refurbished producten geven jou kwaliteit voor een fijne prijs. We kijken uit naar een paar mooie dagen op de zomerfair!

Mijn naam is Frans de Jong en ik ben jouw adviseur bij DubbelGaaf.nl. Op de zomerfair kun je mij herkennen aan mijn groene pak. Precies de kleuren van DubbelGaaf.nl! In onze webshop en winkel in Rouveen adviseer en ondersteun ik mensen bij de aankoop van hun product. We leveren voor diverse doelgroepen. Gezinnen, scholieren, studenten en zelfs de zakelijke klant scoort bij ons een laptop. Op de zomerfair nemen we speciaal voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijs en alle studenten een assortiment ‘schoollaptops’ mee.

Met onze houten stand bezoeken we graag diverse beurzen. We maken mensen graag enthousiast over de duurzame keuze voor een refurbished product. De zomerfair geeft ons de mogelijkheid om op een prachtige locatie onze producten aan te bieden. Men kan zich laten informeren, enthousiasmeren en zelfs direct een aankoop doen!

Andere artikelen

Standhouder aan het woord

Interclassic Music

Als standhouder van het eerste uur zijn we ook dit jaar weer aanwezig op de Terdege Zomerfair! Het is mooi om de klanten rechtstreeks aan te spreken en om te kijken wat de muzikale wensen zijn. Zo proberen we te luisteren naar wat de klant graag qua muziek beluistert.

Standhouder aan het woord

Minimoda is erbij!

Minimoda is een kinderkledingwinkel in het centrum van Veenendaal, met een uitgebreid assortiment voor baby’s, meisjes en jongens. Die plek verlaten we elk jaar voor een paar dagen om af te reizen naar het schitterende landgoed in Barneveld. En dat heeft een goede reden!

Standhouder aan het woord

Het mooiste busje en de lekkerste koffie voor jouw evenement!

Ook dit jaar staan wij, de Heeren van 17, weer met ons toffe volkswagenbusje op de Terdege Zomerfair.

Standhouder aan het woord

Energie genoeg voor een nieuwe Terdege Zomerfair!

Ook Gezinsenergie komt dit jaar weer graag naar de Terdege Zomerfair. Voor ons een mooie gelegenheid om op ongedwongen wijze onze klanten en potentiële zakelijke en particuliere klanten te ontmoeten!

Bekijk ook de foto's en video van vorig jaar!
Volg ons op social media

Terdege Zomerfair wordt georganiseerd door een geweldig team. Met elkaar staan zij in voor een goed georganiseerde, gezellige en succesvolle zomerfair.

Terdege Zomerfair, Postbus 613, 7300 AP Apeldoorn, Laan van Westenenk 12, Apeldoorn T (055) 5 390 490, info@terdegezomerfair.nl

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers