Cadeautjes van Anne

Anne Bunt
18
June
2019
Standhouder aan het woord

Nog maar kort na de officiële inschrijving van ‘Van Anne’ kwam de Terdege Zomerfair in onze agenda te staan. Een hele investering en een groot doel voor ons om naar toe te werken, maar hoe gaaf is het om onze producten aan de bezoekers van de Terdege Zomerfair aan te bieden.

Afgelopen januari is ‘Van Anne’ officieel ingeschreven. Van Anne is opgericht door mij, Anne Bunt, 21 jaar. Het is een webshop met allerlei bijzondere en leuke cadeaupakketten. Een uit de hand gelopen hobby, nadat ik een seizoen mijn broer mee had geholpen met de kerstpakketten en eindejaarsgeschenken voor bedrijven en kerken. Dit vond ik zo leuk, dat ik zelf begonnen ben met de webshop om ook, buiten de kerstpakketten en eindejaarsgeschenken, cadeautjes te verkopen. Een webshop die ik run naast mijn werk als verpleegkundige.

Terdege Zomerfair heeft een prachtige sfeer. Bezoekers hebben een heerlijke relaxte dag en daar helpen wij graag aan mee. Wij staan klaar voor de bezoekers met onze diverse producten. Om alle stress voor het kopen en uitzoeken van cadeaus weg te nemen, hebben wij onze van tevoren samengestelde pakketten. Naast het verkopen aan en helpen van klanten, hebben we ook als doel om onze naamsbekendheid te vergroten.

Om alvast wat te verklappen: we zullen op de Terdege Zomerfair een grote voorraad ‘growcards’ hebben. Dit zijn speciale kaarten die zaadjes bevatten. De kaart zelf kan werkelijk geplant worden en daar groeit dan iets moois uit. Daarnaast zal er een leuke kinderactie zijn en nog een leuke beursaanbieding.

Komt u dus zeker even naar onze stand toe om ons assortiment te bekijken!

Andere artikelen

Standhouder aan het woord

Het mooiste busje en de lekkerste koffie voor jouw evenement!

Ook dit jaar staan wij, de Heeren van 17, weer met ons toffe volkswagenbusje op de Terdege Zomerfair.

Standhouder aan het woord

Energie genoeg voor een nieuwe Terdege Zomerfair!

Ook Gezinsenergie komt dit jaar weer graag naar de Terdege Zomerfair. Voor ons een mooie gelegenheid om op ongedwongen wijze onze klanten en potentiële zakelijke en particuliere klanten te ontmoeten!

Standhouder aan het woord

Springlevend ambacht

Eens stond er een boom langs de kant van de weg. Jarenlang kon hij fijn groeien, en dat deed hij dan ook. De boom werd groter en dikker, maar toen besloot men om hem van zijn wortels te lichten. Weg boom, einde verhaal? Gelukkig niet. Welkom bij Houtatelier Le Poole! Hier gaat het verhaal verder, als het hout bewerkt wordt en er een bestemming aan gegeven wordt.

Standhouder aan het woord

Al onze jongeren doen mee

We hebben er zin in! Ook dit jaar hopen we weer bij de Terdege Zomerfair aanwezig te zijn, alleen de locatie is al reden genoeg om naar Barneveld te gaan. Als SGP-jongeren proberen we iedere keer weer aanwezig te zijn, we hebben er goede herinneringen aan!

Leuk dat jer was. Tot volgend jaar!
Volg ons op social media

Terdege Zomerfair wordt georganiseerd door de professionele afdeling Beleven & Ontmoeten. Samen met het team van Terdege staat zij in voor een goed georganiseerde, gezellige en succesvolle zomerfair.

RD Evenementen, Postbus 613, 7300 AP Apeldoorn, Laan van Westenenk 12, Apeldoorn T (055) 5 390 490, info@zomerfair.nl