Cadeautjes van Anne

Anne Bunt
18
June
2019
Standhouder aan het woord

Nog maar kort na de officiële inschrijving van ‘Van Anne’ kwam de Terdege Zomerfair in onze agenda te staan. Een hele investering en een groot doel voor ons om naar toe te werken, maar hoe gaaf is het om onze producten aan de bezoekers van de Terdege Zomerfair aan te bieden.

Afgelopen januari is ‘Van Anne’ officieel ingeschreven. Van Anne is opgericht door mij, Anne Bunt, 21 jaar. Het is een webshop met allerlei bijzondere en leuke cadeaupakketten. Een uit de hand gelopen hobby, nadat ik een seizoen mijn broer mee had geholpen met de kerstpakketten en eindejaarsgeschenken voor bedrijven en kerken. Dit vond ik zo leuk, dat ik zelf begonnen ben met de webshop om ook, buiten de kerstpakketten en eindejaarsgeschenken, cadeautjes te verkopen. Een webshop die ik run naast mijn werk als verpleegkundige.

Terdege Zomerfair heeft een prachtige sfeer. Bezoekers hebben een heerlijke relaxte dag en daar helpen wij graag aan mee. Wij staan klaar voor de bezoekers met onze diverse producten. Om alle stress voor het kopen en uitzoeken van cadeaus weg te nemen, hebben wij onze van tevoren samengestelde pakketten. Naast het verkopen aan en helpen van klanten, hebben we ook als doel om onze naamsbekendheid te vergroten.

Om alvast wat te verklappen: we zullen op de Terdege Zomerfair een grote voorraad ‘growcards’ hebben. Dit zijn speciale kaarten die zaadjes bevatten. De kaart zelf kan werkelijk geplant worden en daar groeit dan iets moois uit. Daarnaast zal er een leuke kinderactie zijn en nog een leuke beursaanbieding.

Komt u dus zeker even naar onze stand toe om ons assortiment te bekijken!

Andere artikelen

Standhouder aan het woord

DubbelGaaf

Bij DubbelGaaf.nl streven we ernaar om mensen kennis te laten maken met goede en duurzame IT. Of dat nu een laptop, computer of telefoon is, onze refurbished producten geven jou kwaliteit voor een fijne prijs. We kijken uit naar een paar mooie dagen op de zomerfair!

Standhouder aan het woord

Interclassic Music

Als standhouder van het eerste uur zijn we ook dit jaar weer aanwezig op de Terdege Zomerfair! Het is mooi om de klanten rechtstreeks aan te spreken en om te kijken wat de muzikale wensen zijn. Zo proberen we te luisteren naar wat de klant graag qua muziek beluistert.

Standhouder aan het woord

Minimoda is erbij!

Minimoda is een kinderkledingwinkel in het centrum van Veenendaal, met een uitgebreid assortiment voor baby’s, meisjes en jongens. Die plek verlaten we elk jaar voor een paar dagen om af te reizen naar het schitterende landgoed in Barneveld. En dat heeft een goede reden!

Standhouder aan het woord

Het mooiste busje en de lekkerste koffie voor jouw evenement!

Ook dit jaar staan wij, de Heeren van 17, weer met ons toffe volkswagenbusje op de Terdege Zomerfair.

Bekijk ook de foto's en video van vorig jaar!
Volg ons op social media

Terdege Zomerfair wordt georganiseerd door een geweldig team. Met elkaar staan zij in voor een goed georganiseerde, gezellige en succesvolle zomerfair.

Terdege Zomerfair, Postbus 613, 7300 AP Apeldoorn, Laan van Westenenk 12, Apeldoorn T (055) 5 390 490, info@terdegezomerfair.nl

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers