Laat de natuur voor u werken!

André van der Werff
21
March
2019
Standhouder aan het woord

"Het wordt de eerste keer dat BioTECK zich mag presenteren tijdens de Terdege Zomerfair. Het ambachtelijke karakter van onze producten is doorgevoerd in het ontwerp van onze stand, die een oude antieke apothekerskast als middelpunt heeft. Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten, het verhaal over de mensen achter onze producten te vertellen en u te informeren over wat de producten voor u kunnen betekenen."

Tijdens mijn loopbaan in de chemische reinigingsindustrie kwam ik in aanraking met een technologie die het mogelijk maakt om bacteriën uit de natuur in te zetten voor schoonmaaktoepassingen in en rond het huis. Na verschillende testen in de huiselijke omgeving bleek de technologie goed te werken en voordelen te bieden boven producten met kunstmatige chemische ingrediënten. In 2012 is BioTECK opgericht voor de productie en distributie van onze producten. 

De producten van BioTECK bevatten een gering percentage natuurlijke zeep en effectieve micro-organismen die ongevaarlijk zijn voor mens, dier en milieu (volgens de EU-richtlijn2000/54/EC). Deze micro-organismen eten als het ware organisch vuil op. Tijdens dit proces stoten ze zuurstof en water uit. Hierdoor is urine (ook van huisdieren) permanent op te ruimen en blijft de urinegeur weg. Op dezelfde manier kan schimmel in badkamers voorkomen worden en kunnen keukens vrijgehouden worden van schadelijke bacteriën en kalkaanslag. Doordat de producten pH-neutraal zijn, tasten ze geen materialen aan en zijn ze bovendien zeer huidvriendelijk.

Onze klantenkring bestaat dan ook hoofdzakelijk uit bedrijven en mensen die bewust geen producten met chemische ingrediënten willen gebruiken of een gevoelige en snel geïrriteerde huid hebben.

Vooral deze laatste groep heeft eraan bijgedragen dat wij, naast eigen BioTECK producten, ook huidverzorgingsproducten op een volledig natuurlijke basis verkopen. Van een Griekse imker op het eiland Syros betrekken wij crèmes op basis van bijenwas en kruiden uit de natuur. Deze crèmes zijn geproduceerd volgens oude familie recepten.

Verder verkopen we handgemaakte natuurzeep, shampoo, body olie en body balsem op basis van biologisch geteelde kruiden uit het Ierse dorpje Kilfenora. In beide gevallen gaat het hier om een ambachtelijke kleinschalige productie door familiebedrijven die, net als wij, geloven in de kracht van de natuur.

Sinds kort verkopen wij ook handgemaakte producten van aangespoeld zeegras en plastic. Zonnebrillen, sieradendoosjes,onderzetters en telefoonhoesjes, gemaakt van producten die normaal verbrand zouden worden. Zodoende dragen deze producten dubbel bij aan het behoud van de natuur."

Andere artikelen

Standhouder aan het woord

Cadeautjes van Anne

Nog maar kort na de officiële inschrijving van ‘Van Anne’ kwam de Terdege Zomerfair op onze agenda te staan. Een hele investering en een groot doel voor ons om naar toe te werken, maar hoe gaaf is het om onze producten aan de bezoekers van de Terdege Zomerfair aan te bieden.

Standhouder aan het woord

Al onze jongeren doen mee

We hebben er zin in! Ook dit jaar hopen we weer bij de Terdege Zomerfair aanwezig te zijn, alleen de locatie is al reden genoeg om naar Barneveld te gaan. Als SGP-jongeren proberen we iedere keer weer aanwezig te zijn, we hebben er goede herinneringen aan!

Standhouder aan het woord

Hoe meer beleving, hoe succesvoller de fair

Een van de eerste events die wij ieder jaar in de agenda zetten, is de Terdege Zomerfair. Vier dagen op een prachtig landgoed in Barneveld aanwezig zijn is al een reden op zich.

Standhouder aan het woord

Home Keukens

Ook dit jaar is de keukenspecialist die bij u thuis komt weer aanwezig op de Terdege Zomerfair. Misschien kent u ons nog niet? Kom in dat geval zeker eens langs bij onze stand.

Nu direct kaarten bestellen
Volg ons op social media

Terdege wenst u een gezellige en succesvolle zomerfair!

Terdege Zomerfair wordt georganiseerd door de professionele afdeling Beleven & Ontmoeten. Samen met het team van Terdege staat zij in voor een goed georganiseerde, gezellige en succesvolle zomerfair.

RD Evenementen, Postbus 613, 7300 AP Apeldoorn, Laan van Westenenk 12, Apeldoorn T (055) 5 390 490, info@zomerfair.nl