Al onze jongeren doen mee

SGP Jongeren
23
May
2019
Standhouder aan het woord

We hebben er zin in! Ook dit jaar hopen we weer bij de Terdege Zomerfair aanwezig te zijn, alleen de locatie is al reden genoeg om naar Barneveld te gaan. Als SGP-jongeren proberen we iedere keer weer aanwezig te zijn, we hebben er goede herinneringen aan!

Al onze jongeren doen mee SGP-jongeren is met ruim 7.300 leden van 11 t/m 28 jaar de grootste politieke jongerenorganisatie van Nederland. Ze bestaat sinds 1934 en dat maakt SGP-jongeren ook de oudste! Met een christelijke visie op de samenleving en vele activiteiten wil SGP-jongeren de belangen van jongeren vertegenwoordigen en hen betrekken bij de politiek.

SGP-jongeren wil jongeren enthousiast maken voor en hen betrekken bij (christelijke) politiek en de SGP in het bijzonder. Het is onze maatschappelijke en politieke rol om jongeren te laten ontwikkelen om in de samenleving te kunnen functioneren.

We willen jongerenthema’s voor het voetlicht halen en meedoen aan maatschappelijke discussies. Dat doen we niet met een select gezelschap, maar met al onze jongeren. Samen vormen we de SGP-jongeren. Het is ons doel om christelijke politiek in de levens van jongeren te brengen en het voor hen te laten leven.

De SGP-jongeren wil haar doelen bereiken door het organiseren van politieke bijeenkomsten en congressen voor jongeren, door het informeren van jongeren door het uitgeven van KLIK en In Contact, door te debatteren met jongeren over politieke en maatschappelijke ontwikkelingen en op nog veelmeer manieren. Interesse om mee te doen? Kijk op www.sgpj.nl voor onze vacatures!

Ook dit jaar staan we weer op de Terdege Zomerfair met een mooie stand. We zijn van plan een keer iets anders als stand neer te zetten,reden te meer om langs te komen.
Nog geen lid van onze mooie club? Dan mag je een bezoek aan onze stand zeker niet overslaan.
Tot dan!

Andere artikelen

Standhouder aan het woord

Cadeautjes van Anne

Nog maar kort na de officiële inschrijving van ‘Van Anne’ kwam de Terdege Zomerfair op onze agenda te staan. Een hele investering en een groot doel voor ons om naar toe te werken, maar hoe gaaf is het om onze producten aan de bezoekers van de Terdege Zomerfair aan te bieden.

Standhouder aan het woord

Hoe meer beleving, hoe succesvoller de fair

Een van de eerste events die wij ieder jaar in de agenda zetten, is de Terdege Zomerfair. Vier dagen op een prachtig landgoed in Barneveld aanwezig zijn is al een reden op zich.

Standhouder aan het woord

Laat de natuur voor u werken!

“Het wordt de eerste keer dat BioTECK zich mag presenteren tijdens de Terdege Zomerfair. Het ambachtelijke karakter van onze producten is doorgevoerd in het ontwerp van onze stand, die een oude antieke apothekerskast als middelpunt heeft."

Standhouder aan het woord

Home Keukens

Ook dit jaar is de keukenspecialist die bij u thuis komt weer aanwezig op de Terdege Zomerfair. Misschien kent u ons nog niet? Kom in dat geval zeker eens langs bij onze stand.

Nu direct kaarten bestellen
Volg ons op social media

Terdege wenst u een gezellige en succesvolle zomerfair!

Terdege Zomerfair wordt georganiseerd door de professionele afdeling Beleven & Ontmoeten. Samen met het team van Terdege staat zij in voor een goed georganiseerde, gezellige en succesvolle zomerfair.

RD Evenementen, Postbus 613, 7300 AP Apeldoorn, Laan van Westenenk 12, Apeldoorn T (055) 5 390 490, info@zomerfair.nl