Energy Spot

Op de Terdege Zomerfair 2019 is Energy Spot dé plaats voor stands van bedrijven die zich bezighouden met zonne-energie, isolatie, warmtepompen, groene stroom, etcetera. Door deel te nemen aan de Energy Spot promoten standhouders hun bedrijf en komen in contact met potentiële klanten.

Waarom?

Energie is de laatste tijd veel in het nieuws. Vanwege de nieuwste klimaatdoelstellingen van de overheid moeten bedrijven en burgers hun energiehuishouding gaan veranderen. Nederlanders moeten “van het gas” en investeren in andere vormen van energieopwekkingen. Voorbeelden van deze alternatieve vormen zijn zonnepanelen, warmtepompen, enzovoorts. In het besparen van energie speelt isolatie een grote rol. Daarnaast kiezen steeds meer mensen voor een elektrische auto.

Het valt voor burgers niet altijd mee om goede keuzes te maken voor hun eigen huis en mobiliteit. Een bezoek aan de Energy Spot op de Terdege Zomerfair wordt daarom zeker de moeite waard! Bezoekers kunnen er terecht voor advies en ze ontmoeten adviseurs die weten waar ze het over hebben.

Welk publiek

Bezoekers van de Terdege Zomerfair…

...zijn vaker Eigenaar

Gemiddeld 67% van Nederland is eigenaar van een woning. De bezoekers zijn veel vaker eigenaar; ongeveer 82%.

...hebben meer interesse

De bezoekers zijn bovengemiddeld geïnteresseerd in duurzaamheid, een gezonde levenstijl en sparen.

...wonen vaker Vrijstaand

Gemiddeld wonen ongeveer 13% van de Nederlanders in een vrijstaande woning. Ongeveer 21% van de bezoekers van Terdege Zomerfair wonen vrijstaand..

...verdienen vaker een middeninkomen

Ongeveer 23% van de bezoekers verdient een middeninkomen. Gemiddeld in Nederland is dit 18%.

Wat zijn de voordelen?

Standhouders op de Energy Spot van de Terdege Zomerfair krijgen een unieke kans om een brede doelgroep te bereiken en te informeren over hun bedrijf. Ze ontmoeten potentiële klanten en kunnen laten zien wat ze in huis hebben.  Daarnaast krijgen ze extra aandacht in het fairmagazine, dat een oplage van ruim 70.000 exemplaren en een bereik van 200.000 mensen heeft.

Plattegrond

Vraag dan snel het informatiepakket aan en meld u aan! Maximaal 10 plaatsen beschikbaar.

Aanvragen Informatie

Ondernemer en Enthousiast?

. OUTDOOR . AVONTUUR . BUITENLEVEN . NATUUR . CAMPING . GENIETEN . PROEVEN . BELEVEN . ONTDEKKEN . KOKEN . BOS . TIPI’S . SPELLETJES . ONTMOETEN . WATER . EENVOUD . PUUR .
Volg ons op social media

Terdege Zomerfair wordt georganiseerd door de professionele afdeling Beleven & Ontmoeten. Samen met het team van Terdege staat zij in voor een goed georganiseerde, gezellige en succesvolle zomerfair.

RD Evenementen, Postbus 613, 7300 AP Apeldoorn, Laan van Westenenk 12, Apeldoorn T (055) 5 390 490, info@zomerfair.nl