31 juli t/m 3 augustus

Terdege Camp

Het hart van de Zomerfair is Terdege Camp. Rondom een vuurplaats staan de grote tipi van Terdege
en zes kleinere tenten, waarin bezoekers leuke workshops kunnen volgen.

Terdegetipi

In de Terdegetipi vinden de presentaties, de live interviews en de optredens van musici plaats. Bij de zes kleinere tipi’s ruikt het heerlijk. Hier bakt kok Jimmy van restaurant De Duikenburg smakelijke gerechten, laat blogster Teunie Luijk zien hoe haar bijenvolken wonen en legt Peter van de Breevaart uit hoe je tomaten dieft.

Bestel nu direct kaarten

Maak kennis met de mensen achter Terdege

In de zes tipi’s op het Terdege Camp ontmoet u columnisten, kunt u terecht voor advies en maakt u de mooiste dingen. Zo kunt u in het Sieradenstulpje prachtige sieraden maken.

Live interviews

Elke dag presenteert Riekelt Pasterkamp in de grote Terdegetipi om 11.00 uur het programma “Heren maken de man”. Riekelt heeft zijn sporen verdiend in de journalistiek. Hij werkt voor kranten en tijdschriften (o.a. Terdege), leidt debatten, is dagvoorzitter, geeft gastlessen en presenteert programma’s voor de Reformatorische Omroep en Family7. Natuurlijk zijn vragen uit het publiek tijdens de live interviews van harte welkom. Kom luisteren en praat mee!

Leuk dat jer was. Tot volgend jaar!

(Bruids) Modeshow

“De nieuwe najaarskleuren zijn... ”
Als je daar nieuwsgierig naar bent, kom dan op donderdag 1 en vrijdag 2 augustus naar de grote tipi in het Terdege Camp. Geniet van de najaarsmode en droom weg bij prachtige bruidsjurken.

Deelnemers

Herna's Atelier

Bruids- en gelegenheidskleding, fashion, zakelijke kleding

stand A33

Basic Life

Trendy ladies fashion,

stand A3

Andaloussi

Fashion Ladieswear met een mediterrane uitstraling en mode-accessoires

stand C6

Clementijn

Dameskleding maat 38-56

stand A4

MyDressCode

Damesjurken in maat 34 t/m 54 & positiejurken

stand B21

Hanna Roubos

maakt alle mooie kapsels en zij zal de ladyspeaker van de show zijn

workshop tipi 1 in het Terdege Camp

Rebekka van Vugt

smaakvolle boeketten

tipi 1

Hugo van de Meij en Rens de Winter

Muzikale begeleiding

Sommar kafé

bakkerij De Duikenburg

Blueberry cheesecake, citroenmeringuetaart of toch maar een vertrouwde appelpunt. Strijk neer in het Terdege Sommarkafé voor een heerlijk kopje koffie én een punt huisgemaakte taart van restaurant De Duikenburg. Leuke taartschaal gezien? Bij Bunzlau Castle (stand A8) is nog veel meer servies te bewonderen.

Schuif aan bij Terdege

Wij zijn benieuwd wat u/jij van Terdege vindt! Schuif daarom aan bij de redactie. Elke dag om 11.30 uur en 19.30 uur (behalve zaterdagavond) zijn er vier lege plekjes in ons Terdege Sommarkafé. Uiteraard staat er een lekker kopje koffie  en een punt taart klaar. Ook stellen wij een leuk Terdege verwenpakketje samen. Vooraf aanmelden verplicht via redactie@terdege.nl. Vol = vol! Vermeld in de mail je naam, adres en leeftijd. Schuif aan en praat mee!

Zin in een gezellig dagje weg? Bestel nu kaarten.

Terdege Shop

Een Terdege Zomerfair zonder Terdege Sjop? Dat kan natuurlijk niet. De lijn met producten die Terdege maakt, breidt zich langzaam maar zeker uit. Naast de mooie posters en kaarten hebben we dit jaar voor het eerst een Terdegeagenda vol met schitterende foto’s, spreuken en notitieruimte. Ook nieuw : “Dit ben ik! het leukste babyboek”. Speciaal bedoeld voor het eerste jaar van een baby.

Volg ons op social media

RD Evenementen, Postbus 613, 7300 AP Apeldoorn, Laan van Westenenk 12, Apeldoorn T (055) 5 390 490, info@terdegezomerfair.nl